Zoom-meeting Samen beslissen

192 keer bekeken

Begin

29-06-2021 om 16:00

Einde

29-06-2021 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De NFU, NVZ en ZKN organiseren met campagnebureau KesselsKramer en Patiëntenfederatie Nederland een bijeenkomst over de campagne Samen beslissen. Wil je ook live bijgepraat worden en vragen kunnen stellen? Dat kan via Zoom op dinsdag 29 juni van 16.00 – 17.30 uur. 

De grootste campagne over Samen beslissen ooit gaat van start op maandag 6 september. De nieuwe campagne duurt 1,5 jaar en het brede publiek ziet dit op tv, radio, billboards in print en online. Ook in de medisch specialistische zorg, huisartsenzorg, paramedische zorg en wijkverpleging zetten we het thema flink op de kaart.

Extra boost

Samen beslissen is geen nieuw onderwerp en er gebeurt al veel rond dit thema binnen de muren van ziekenhuizen, umc’s en zelfstandige klinieken. De campagne geeft deze activiteiten een extra boost. Zo kun je de start van de landelijke campagne als moment gebruiken om je eigen activiteiten onder de aandacht te brengen.En je kunt meeliften op de landelijke aandacht.

Toolkit

Rond 21 juni sturen we een mailing met alle informatie en een link naar de toolkit: een bestelfunctie en een tool waarmee je zelf materialen kunt maken. Hoe meer hiervan gebruikt gaat worden, hoe sterker het effect van de campagne!

Bijpraten via Zoom

De NFU, NVZ en ZKN organiseren met campagnebureau KesselsKramer en Patiëntenfederatie Nederland een bijeenkomst over de campagne. Wil je ook live bijgepraat worden over de campagne en vragen kunnen stellen? Dat kan via Zoom op dinsdag 29 juni van 16.00 – 17.30 uur. Ben jij van de partij? Doelgroep: medewerkers van afdelingen communicatie, kwaliteit en andere betrokkenen bij Samen Beslissen in ziekenhuizen, umc's en zbc's.

Meld je aan via e-mail

Cookie-instellingen