Online Q&A: Samen Beslissen in de praktijk

591 keer bekeken

Begin

09-11-2021 om 16:00

Einde

09-11-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij als zorgprofessional, programmamanager of projectleider al aan de slag met samen beslissen? Loop je tegen dingen aan in de uitvoering, of heb je vragen bij de implementatie? Om jou hierbij te helpen organiseert de NVZ een online Q&A-sessie met Haske van Veenendaal.

Expert

Haske is vanuit zowel de praktijk als onderzoekservaring expert op het gebied van samen beslissen tussen zorgverleners en patiënten. Heb je vragen of wil je gewoon zien en horen hoe anderen samen beslissen aanpakken? Schrijf je dan in voor deze Q&A!

Let op: je kunt je vragen zowel vooraf als tijdens de sessie stellen. Ook als je geen vraag hebt, maar wel benieuwd bent naar waar andere organisaties mee bezig zijn, ben je van harte welkom. Heb je nu al een vraag? Stuur die dan per e-mail naar Daphne van Elferen

Aanmelden

Bij je aanmelding graag registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé)e-mailadressen worden niet geaccepteerd. De deelnamelink ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan de sessie. Meld je direct aan!

Cookie-instellingen