Community Safari: kijkje achter de schermen bij Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg

313 keer bekeken

Begin

15-11-2021 om 14:30

Einde

15-11-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Je wil een succesvolle community, maar hoe start je die? En hoe zorg je er voor dat communityleden enthousiast, betrokken en actief worden en blijven? Tijdens deze safari vertellen we alles over de start van ons Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg, opgezet vanuit de NVZ.

Iedere online community kent de uitdaging om de leden betrokken en enthousiast te houden. Bijvoorbeeld met campagnes, interessante discussies en relevante content. Maar waar begin je precies als je een community start en welke stappen zijn nodig bij het beginproces? Naast de start is ook de doorstart belangrijk. Want soms loopt de energie een beetje uit een online community en is een vernieuwende stap nodig. 

Community Safari

Communitymanagers Jan de Boer en Frederique Nagtegaal van het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg vertellen meer over de start van hun platform. Deze community is eerder dit jaar gestart. Communitymanager Teunie Stoffele vertelt meer over de doorstart van de community Spraakmakers (NPO Radio 1). Deze community is inmiddels bijna 4 jaar in de lucht.

Aanmelden

Lees meer en meld je aan op de website van Mett, de ontwikkelaar van dit platform.

Cookie-instellingen