12 mei 2022 Meet & Learn over Leren & Verbeteren

691 keer bekeken

Begin

12-05-2022 om 16:00

Einde

12-05-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil jij weten hoe je met behulp van uitkomstinformatie kunt leren en verbeteren? Binnen je eigen instelling, maar ook tussen instellingen onderling? Dan is deze interactieve sessie voor jou!

Steeds meer zorgverleners meten uitkomsten van patiëntgroepen en vergelijken deze uitkomsten onderling. Zo kunnen zorgprofessionals van elkaar leren en de zorg verbeteren. Een ambassadeur van het programma uitkomstgerichte zorg zal je inspireren over het hogere doel van leren & verbeteren. Twee coaches van het programma uitkomstgerichte zorg, Pauline Gantvoort en Ellen Parent, zullen je de praktische kneepjes van het leren & verbeteren bijbrengen op basis van ervaringen uit hun eigen praktijk. Hoe zet je een verbetercyclus op? Hoe betrek je patiënten bij dit proces? Hoe creëer je de juiste randvoorwaarden? Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze online inspiratiesessie. Met een klein gezelschap is er meer ruimte voor interactie en kunnen we beter inzoomen op je vragen. Kom op tijd, want vol is vol! Op het deelnameformulier kun je specifieke vragen die je hebt over leren & verbeteren aangeven.

*Ambassadeurs uitkomstgerichte zorg komen in organisaties om te inspireren en hun kennis over te dragen over uitkomstgerichte zorg. Coaches uitkomstgerichte zorg worden ingezet om gericht te ondersteunen bij de implementatie van uitkomstgerichte zorg. 

Doelgroep: iedereen in de zorg die probeert te leren van uitkomsten of verbeteren met uitkomsten

Tijdstip: 16.00 – 17.30 uur

Locatie: Online

Opgeven? Klik hier

NB: de online Meet & Learn van 12 mei gaat door als er genoeg aanmeldingen zijn. Bij voldoende belangstelling krijgen de aanmelders ruim van tevoren een mail met daarin de definitieve bevestiging van de bijeenkomst en de link naar de online meeting.

Cookie-instellingen