08 december 2022: Conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging

1572 keer bekeken

Begin

08-12-2022 om 14:00

Einde

08-12-2022 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 8 december 2022 vindt de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging plaats. We kijken naar de resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en hoe deze in de praktijk worden toegepast. Uiteraard blikken we ook vooruit.

Blik op de toekomst

Wat gaan we doen om de beweging naar uitkomstgerichte zorg nóg groter te maken? Hoe zorgen we ervoor dat we de resultaten implementeren en borgen? Er is speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In het Experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen. Het gezamenlijke proces dat patiënt en zorgverlener doorlopen, loopt als een rode draad door het programma van de conferentie.

Voor wie?

De conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging richt zich op betrokkenen bij de medisch specialistische zorg. Denk aan patiënten(vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook beroepsverenigingen, zorgverzekeraars, onderzoekers en overheden.

Programma

Het gaat vooralsnog om een conferentie op locatie, die ook grotendeels online te volgen is. De conferentie start op donderdag 8 december 2022 om 14.00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) en we ronden om 20.15 uur af met een borrel. Uiteraard zorgen we voor avondeten. Het programma vind je hier.

Deelname

Je kunt je nu hier inschrijven voor de conferentie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kan je mailen naar j.deboer@nvz-ziekenhuizen.nl. Heb je vragen over de organisatie en of logistiek van de conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl.

Cookie-instellingen