Albertine de Haan ★

Onderzoeker/ Docent Lectoraat bewegen, gezondheid en welzijn; Coach Programma Uitkomstgerichte Zorg bij Hogeschool Windesheim

Adres

Postadres

Vestiging

Geboortedatum

Expertise

Uitkomstgerichte zorg, samen beslissen, coaching en implementatie, digitale afname en weergave uitkomsten. paramedische zorg, psychiatrie, revalidatie, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen en jeugd, volwassenen, ambulante zorg, academische zorg, multidisciplinair werken, leefstijl.

Werkdagen

ma-vr

Opmerkingen

Als onderzoeker houd ik me o.a. bezig met het selecteren van uitkomstmaten en vragenlijsten die in de psychomotorische therapie gebruikt kunnen worden voor de monitoring van de therapie en het samen beslissen met de patiënt. Het onderzoek richt zich op zowel volwassenen als kinderen en hun ouders. Samenwerking met hen en de professionals in de praktijk is dan ook van cruciaal belang. Ook de digitale afname van vragenlijsten en de feedbackrapportage aan de patiënt is onderwerp van dit onderzoek. Daarnaast begeleid ik studenten die deelnemen in dit onderzoek in het kader van hun afstudeerscriptie. Ik verheug me erop om als coach van het Programma Uitkomstgerichte Zorg ondersteuning aan ziekenhuizen te bieden om een stap te maken in het samen beslissen met de patiënt en leren en te verbeteren op basis van uitkomsten. Verder heb ik zelf ruime ervaring in de praktijk als psychomotorisch therapeut binnen de de ggz, ziekenhuiszorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Cookie-instellingen