Resultaten 4 projecten uitkomstgericht organiseren en betalen

Wilmke Boersma 20-12-2022
2765 keer bekeken 0 reacties

Programma Uitkomstgerichte Zorg legt organisatie- en contractvormen, waarin zorguitkomsten een rol hebben, naast elkaar om zicht te krijgen op de effecten: wat werkt wel en wat niet. Het doel en de opzet van 4 deelnemende projecten waren al bekend, nu zijn ook de resultaten er (video's).

Resultaten uitkomstgericht organiseren en betalen van het BUNDLE onderzoek

Bekijk hieronder de resultaten van dit project voor onderzoek naar de impact van uitkomstgerichte bekostiging op resultaten, zoals zorgkosten, zorgkwaliteit en zorgvolumes. Bekijk ook de video van BUNDLE over het project, de opbouw, de doelen en de samenwerking

Resultaten uitkomstgericht organiseren en betalen van Zinnige InfectieZorg (ZIZ)

Bekijk hieronder de resultaten van uitkomstgericht organiseren en betalen in de zorg van Zinnige InfectieZorg. Bekijk ook de video over het project, de opbouw, de doelen en de samenwerking.

Resultaten uitkomstgericht organiseren en betalen in het Nederlands Hartnetwerk

Bekijk hieronder de resultaten van uitkomstgericht organiseren en betalen in de zorg van het Nederlands Hartnetwerk. Bekijk ook de video over het project, de opbouw, de doelen en de samenwerking.

Resultaten uitkomstgericht organiseren en betalen in het zorgpad prostaatkanker

Bekijk hieronder de resultaten van uitkomstgericht organiseren en betalen in de zorg van het Zorgpad Prostaat Carcinoom. Bekijk ook de video over het project, de opbouw, de doelen en de samenwerking.

 

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen