Submenu

Inspiratie met video's en podcasts

Frederique Nagtegaal ♛ 29-06-2021
1609 keer bekeken 0 reacties

Inspiratie nodig om te starten met uitkomstgerichte zorg? Of al even bezig en op zoek naar nieuwe ideeën? Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg heeft nu een pagina ingericht speciaal voor inspiratie in de vorm van video's en podcasts. Je vindt er ook terugkijkvideo's van de landelijke conferentie.

Geslaagde landelijke conferentie

Maar liefst 900 kijkers namen deel aan de geslaagde digitale Landelijke Conferentie Uitkomstgerichte Zorg, op 8 en 10 juni 2021. De conferentie werd georganiseerd door het Programma Uitkomstgerichte Zorg en was bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de medisch specialistische zorg. Via verschillende talkshows, deelsessies, podcasts en webinars werd de ontwikkeling besproken van uitkomstgerichte zorg in Nederland. Daarnaast was er aandacht voor de activiteiten van het programma.

Terugkijken?

Heb je de conferentie gemist? Je kunt alle onderdelen nu terugkijken op de pagina Inspiratie op dit platform. De video's staan in chronologische volgorde. De pagina wordt doorlopend uitgebreid met andere inspirerende video's en podcasts, bijvoorbeeld van ziekenhuizen die op beeld of geluid vertellen over hun reis naar uitkomstgerichte zorg. Neem dus zeker vaker een kijkje!

Terugblik

Lees je liever een terugblik op de conferentie? Lees dan het bericht op uitkomstgerichtezorg.nl.

Opening talkshow 8 juni (ochtend)

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen