Submenu

16 keer Zo werkt Samen beslissen

07-10-2021
1626 keer bekeken 0 reacties

Zorginstituut Nederland start op zondag 10 oktober de socialmediacampagne ‘Zo werkt Samen beslissen’. De resultaten en ervaringsverhalen van 16 projecten staan hierbij centraal. Patiënten en artsen hebben de krachten gebundeld om Samen beslissen met behulp van uitkomstinformatie mogelijk te maken.

Alle projecten zijn mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het Zorginstituut. Je volgt de campagne met de hashtag #zowerktsamenbeslissen.

Samen beslissen

Samen beslissen is belangrijk om passende zorg te kunnen bieden aan iedere patiënt. Maar hóe je samen beslist blijkt voor patiënten en zorgorganisaties vaak nog een vraag. Terwijl: hoe meer mensen weten hóe je samen beslist, hoe beter er wordt gekeken naar de wensen van de patiënt en diens kwaliteit van leven. Aan de hand van de resultaten en voorbeelden van de 16 projecten, wordt concreet gemaakt hoe je dat het beste kunt doen.

Socialmediacampagne

De socialmediacampagne van het Zorginstituut is specifiek bedoeld voor patiënten, hun naasten en zorgverleners. Op dit platform staan uitgebreid alle resultaten en ervaringsverhalen van de 16 projecten. Maar ook de opbrengsten van alle andere projecten voor Samen beslissen die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd dankzij subsidie van het Zorginstituut. In totaal gaat het inmiddels om meer dan 50 projecten.

Toolkit

Doe je mee met de campagne? Bekijk de toolkit.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen