Submenu

Opwarmen voor de conferentie generieke PROMs!

Frederique Nagtegaal ♛ 14-02-2022
942 keer bekeken 0 reacties

Nog maar 1 dag en dan vindt de Landelijke conferentie generieke PROMs plaats, met meer dan 600 deelnemers! We zoomen in op het waarom van het meten van uitkomsten en presenteren de generieke PROs en PROMs. We informeren je over de meerwaarde die gebruik ervan oplevert binnen de zorg.

Praktische handreiking

Bovenal geven we aan hoe generieke PROs en PROMs in de praktijk zijn toe te passen. Hiervoor komt een praktische handreiking beschikbaar. Nog niet aangemeld? Mis het niet!

Podcast over PROs en PROMs

Is het onderwerp relatief nieuw voor je? Of wil je alvast opwarmen voor de conferentie? Luister dan naar de podcast met Sandra Beurskens en Lotte Haverman, waarin je meer hoort over wat PROs en PROMs zijn. 

Voor wie?

De conferentie is interessant voor zorgprofessionals en andere professionals in de zorg. Werkzaam bij instellingen binnen de medisch-specialistische zorg of bij patiënt vertegenwoordigende organisaties. Die al werken met (aandoening specifieke) PROMs of die nog niet werken met PROMs en geïnteresseerd zijn ermee aan de slag te gaan. Deelname aan de conferentie is gratis.

Programma

Het programma van de conferentie begint om 16.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. We starten en eindigen met een plenaire talkshow. Tussendoor kun je deelsessies volgen over een specifiek onderwerp dat je interesseert. Je kiest je deelsessie op de dag zelf. Tijdens het hele programma is er ruimte om te reageren en vragen te stellen. Voor de meeste onderdelen geldt dat ze worden opgenomen en later zijn terug te kijken.

Meld je aan!

Sluit je aan bij meer dan 600 andere (zorg)professionals en meld je direct aan via de website van de conferentie.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen