Handreiking generieke PROMs

De handreiking generieke PROMs biedt ondersteuning bij het gebruik van generieke PROMs. De handreiking geeft informatie over het waarom, wat en hoe van de set generieke uitkomsten (PROs) en vragenlijsten (PROMs). Zie voor de onderbouwing van de set generieke PROs en PROMs het PROMs het Adviesrapport set generieke PRO(M)s voor volwassenen en kinderen.

Aan de slag

De aandoeningswerkgroepen gebruiken de set generieke PRO(M)s bij het maken van uitkomstensets. Ook alle zorgaanbieders en zorgprofessionals kunnen de set gebruiken, als zij werkzaam zijn bij instellingen binnen de medisch-specialistische zorg of bij patiëntvertegenwoordigende organisaties. Wil je aan de slag en heb je ondersteuning nodig? Vraag dan ondersteuning aan vanuit het Programma Uitkomstgerichte Zorg.

Zoek je informatie over de inhoud en het gebruik van generieke PROMs? Ga dan naar onderstaande Handreiking. Hierbij ook een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden over de set generieke PROMs.

Handreiking generieke PROMs

Deze handreiking geeft informatie over de set generieke PROMs en ondersteunt bij de start van de implementatie. De handreiking bestaat uit 3 onderdelen:

Door op 1 van de 3 onderdelen te klikken, download je een interactieve pdf. Hierin verschijnen pop-ups met extra toelichting en links naar documenten. 

Afbeelding waarin door middel van plaatjes de processtappen van samen beslissen naar generieke PROMs staat weergegeven

Afbeelding met plaatjes Waarom?, Wat? en Hoe? van generieke PROMs

Afbeelding voor meer informatie ga je naar het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg

Doelen generieke PROMs en stip op de horizon Waarom, wat en hoe generieke PROMs Meer informatie generieke PROMs

Alle documenten

Je kunt ook alle documenten van de handreiking downloaden.

 

 

Cookie-instellingen