Submenu

Aanmelden nieuwsbrief Samen beslissen

03-08-2021
1096 keer bekeken 0 reacties

Wil jij je aanmelden voor de nieuwsbrief Samen beslissen? Dan moet je nog even geduld hebben. De nieuwsbrief wordt overgezet voor verzending vanuit dit platform. Je kunt een account aanmaken en in je voorkeuren aangeven dat je nieuwsbrieven wil ontvangen. Zo blijf je op de hoogte!

Op de hoogte blijven

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws rond uitkomstgerichte zorg en samen beslissen, kun je je inschrijven op verschillende notificaties. Een overzicht:

  • Nieuwsbrief Samen beslissen
    Later dit jaar verzenden we de Nieuwsbrief Samen beslissen vanuit dit platform. Als je een account hebt op dit kennisplatform, kun je in je profiel alvast aangeven dat je nieuwsbrieven wilt ontvangen. Log hiervoor in op dit platform, ga naar je profiel, klik op 'profiel wijzigen', en vink op het tabblad 'instellingen' de optie 'nieuwsbrieven toestaan' aan. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een nieuw account aan en volg daarna bovenstaande stappen.
  • Blijf op de hoogte van nieuwsberichten
    Wil je op de hoogte blijven van nieuwe nieuwsberichten op deze website? Schrijf je dan in voor notificaties. Je hebt hiervoor geen account nodig.
  • Notificaties van paginawijzigingen
    Heb je een account op dit platform? Dan kun je specifieke pagina's en discussies volgen en notificaties ontvangen als er iets wijzigt. Als je inlogt, kom je terecht op de welkomstpagina waarop je meer informatie vindt hierover.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen