Submenu

8 december 2022: conferentie Uitkomstgerichte zorg

Wilmke Boersma 10-06-2022
1740 keer bekeken 0 reacties

De conferentie Uitkomstgerichte zorg, blijvend in beweging gaat over de resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en toepassing ervan in de praktijk. Er is ook aandacht voor de toekomst; wat gaan we doen om de beweging naar uitkomstgerichte zorg nóg groter te maken?

Tijdens de conferentie is er speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In het Experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen. Het gezamenlijke proces dat patiënt en zorgverlener doorlopen, loopt als een rode draad door het programma van de conferentie.

Meer informatie

De conferentie vindt vooralsnog op locatie plaats, maar is ook grotendeels online te volgen. Het voorlopige tijdsblok is donderdag 8 december 2022 van 14.00 - 20.00 uur. Het volledige programma met tijden en locatie volgt nog. De bijeenkomst richt zich op betrokkenen bij de medisch specialistische zorg. Denk aan patiënten(vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en overheden.

Vanaf september 2022 is de inschrijving geopend. Meer informatie hierover volgt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kunt u mailen naar j.deboer@nvz-ziekenhuizen.nl. Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van de conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen