Submenu

Meet & Learn over PROMs bij samen beslissen

Wilmke Boersma 13-06-2022
1260 keer bekeken 0 reacties

Ben je als patiëntvertegenwoordiger benieuwd naar de meerwaarde van PROMs bij samen beslissen? Wil je als arts, verpleegkundige of verpleegkundig specialist meer weten over het gebruik van PROMs bij samen beslissen? Meld je dan aan voor de Meet & Learn 'PROMs bij samen beslissen' op 23 en 28 juni.

PROMs zijn (gevalideerde) vragenlijsten waarmee gestructureerd en systematisch wordt gemeten hoe de patiënt zich voelt. De zorgverlener en de patiënt kunnen aan de hand van de PROMs-uitkomsten in gesprek gaan over wat écht belangrijk is voor de patient, en samen beslissen wat de best passende zorg is.

Begeleiding Meet & Learn

Tijdens de sessie op 23 juni gaan twee ambassadeurs van het programma uitkomstgerichte zorg Titus Radstake (Vereniging van Mensen met Brandwonden) en Dorinde van der Horst (St. Antonius Ziekenhuis/LUMC) je in de meet & learn inspireren over het gebruik van PROMs bij samen beslissen.

Een coach van het programma uitkomstgerichte zorg Ellen Parent (Maasstad Ziekenhuis) vertelt je vervolgens vanuit de eerste hand over de implementatie van PROMs bij samen beslissen. Je krijgt ideeën, ondersteuning en contacten om in de eigen praktijk PROMs bij samen beslissen in te voeren!

Op 28 juni verzorgen Max Curfs (Isala) en Titus Radstake (Vereniging van Mensen met Brandwonden) de sessie. De twee coaches die aan zullen schuiven zijn Ellen Parent (Maasstad Ziekenhuis) en Mirjam Garvelink (St. Antonius Ziekenhuis).

Meer informatie

Maximaal twintig (20) personen kunnen deelnemen aan deze online inspiratiesessie. In dit kleine gezelschap is er meer ruimte voor interactie en kunnen we beter inzoomen op jouw vragen. Schrijf je op tijd in, want vol is vol! Deelname is kosteloos.

Op het deelnameformulier kun je jouw specifieke vragen over het PROMs bij samen beslissen aangeven.

*Ambassadeurs uitkomstgerichte zorg komen in organisaties om te inspireren en hun kennis over te dragen over uitkomstgerichte zorg. Coaches uitkomstgerichte zorg worden ingezet om gericht te ondersteunen bij de implementatie van uitkomstgerichte zorg.

Doelgroep: zorgprofessionals en andere professionals die patiëntgerapporteerde uitkomsten (willen gaan) gebruiken bij samen beslissen

Tijdstip: 16.00 – 17.30 uur

Locatie: Online

Aanmelden:

Aanmeldformulier 23 juni

Aanmeldformulier 28 juni

NB: de online Meet & Learn van 23 en 28 juni gaat door als er genoeg aanmeldingen zijn. Bij voldoende belangstelling krijgen de aanmelders ruim van tevoren een mail met daarin de definitieve bevestiging van de bijeenkomst en de link naar de online meeting.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen